de groentjes enopdracht:

 de groentjes (Siem, Otis en Teuntje) De opdracht werd geleverd door Seed Valley. Seed valley is wereldwijd het centrum voor plantenverdeling en zaadtechnologie.  We kregen de opdracht om verschillende stressfactoren van basilicum planten te onderzoeken. Dit moest allemaal te maken hebben met licht. Bij het Vooronderzoek hebben we de verschillende stressfactoren bestudeerd en we hebben de voor- en nadelen van modern- en klassiekteelt opgeschreven. Toen hebben we de verschillende invloeden van licht op planten opgezocht en toen hebben we onderzoeken bedacht. Toen was het tijd om te onderzoeken. We hebben eerst nulmetingen bij alle planten gedaan. Toen hebben we voor 5 dagen gemeten. Dit hebben we opgeschreven in excel. We hebben die onderzoeken omgezet in een adviesrapport dat we naar Seed Valley hebben gestuurd. We hebben ook een onderzoeksverslag geschreven en naar Seed Valley gestuurd.

proces ervaren:

er was wat onrust in ons groepje want Vince ging aan het begin ons groepje uit. daardoor liepen we evenvast maar nhet is toch goed gekomen want op deze manier hebben we toch wat productiefs ingeleverd. hard gewerkt en allemaal veel gedaan. ik vond het een oke project maar had graag weer iets met bouwen willen doen.

mini-reflectie

ik wil volgende keer graag harder werken en meer taak gericht zijn. ook geconcentreerder werken en geen wisselingen in ons groepje.

Maak jouw eigen website met JouwWeb