Drijvende straat  (eindproduct) en opdracht:

Samen met mijn groepje Kanna, Guusje, Paul en Teuntje we moeten een oplossing vinden om werkzaamheden op de kades in Amsterdam door te laten gaan zonder dat de kades verzwakken. dus wij hebben ons de afgelopen periode bezig gehouden met bereikbaarheid en andere werkzaamheden waarin de kades betrokken worden. Door alle werkzaamheden zijn de kades in Amsterdam erg verzwakt en moeten vele gerenoveerd worden. tijdens dat de kades gerenoveerd worden kunnen die werkzaamheden niet plaats vinden. Zo was het ook aan ons de taak ervoor te zorgen één of meer van die dingen op de kade, ondanks de verbouwingen, door te laten gaan. Zo hebben wij allemaal onze eigen ideeën bedacht en daarvan hebben we er twee uitgekozen en gekombineerd. Zo kwamen we uit op de "drijvende straat". Een erg efficient idee om van punt A naar punt B te komen. De drijvende straat drijft heen en weer over het water van punt naar punt. Op die manier raakt de kade niet overbelast en kom je toch van A naar B.

hoe heb ik het proces deze periode ervaren?

Ik had een erg hard werkend maar toch gezellig groepje. Ik denk dat dit een van mijn eerste groepjes was waar ik beter en geconcentreerder kon werken. desondanks het toch gezellig kon zijn. We zijn samen creatief bezig geweest en als iemand hulp nodig had hielpen we elkaar. We waren allemaal taak gericht en hebben erg genoten van dit project. Ik vond het ook erg facinerend om te zien wat andere groepjes hadden gemaakt. Ik vond erg leuk aan dit project dat we veel moesten bouwen samen met een top groepje waar ik goed in en mee kon werken.

kwaliteiten P2

zwaktepunten P2

bouwen
knutselen
kletsen
samenwerken
schrijfwerk
stereocut
lijmen
productief werken
taak gericht werken
om hulp vragen

pitch
stand up
vooronderzoek
schrijven
ideeën tabel
onderzoeken
hout zagen

evaluatie en verbeterpunten voor volgende periode:

ik heb deze periode hard gewerkt en goed samengewerkt. veel gebouwd en gekletst. ik denk dat een van mijn eerste echt productieve processen was. ik vond dit proces aan het begin erg lastig te begrijpen maar eenmaal toen ik het door had kon ik meteen aan de slag. ik heb een goede werkhouding aan kunnen houden doormiddel van mijn groepje. ik wil volgende periode graag zo productief blijven.